KERST ELEVEN TOCHT 20 DECEMBER MET GRATIS PROEFLES INTRODUCE

In week 50 zijn er geen lessen & trainingen bij Schaatsschool Eleven en deze worden vervangen door 1 leuke gezamenlijke Kerst Eleven tocht op dinsdagavond 20 december vanaf 20.00 uur met superleuke opdrachten waarbij alle leden van Schaatsschool Eleven van harte zijn uitgenodigd. Elk lid van Schaatsschool Eleven mag 1 introducé meenemen die een gratis kerstproefles krijgt en meedoet met de Kerst Eleven tocht.

We hopen natuurlijk dat iedereen komt en 1 introducé meeneemt. We zouden het fijn vinden dat je je naam + naam introducé opgeeft via info@ schaatsschooleleven.nl

Hieronder het programma;     

Programma Kerst Eleven tocht dinsdag 20 december
20.00 – 20.10 Verzamelen voor in de Elfstedenhal (Introducés kunnen nog een kaartje kopen)
20.15  Entree
20.25  Verzamelen op het ijs / introductie + korte uitleg door Jacob
20.30  Start Kerst Eleven Tocht 2016
21.15  Afronden Kerst Eleven Tocht 2016
21.20  Dweil
21.30  Gelegenheid vrij schaatsen + ontvangen ‘tips and trics’ en basisbeginselen schaatsen
22.00  Tijd voor een drankje of hapje in het restaurant (voor eigen rekening). 

Er is een stempelkaart gemaakt, elke kerstboom staat voor 1 ronde schaatsen over 400 meter. Het is dus de bedoeling dat er elke ronde wordt gestempeld. De opdrachten worden uitgelegd door de trainers. De laatste opdracht moet je samenwerken. Het kan dan zo zijn dat je kort even moet wachten, of dat je de opdracht uitvoert met de trainer. Oh ja de Kerstman is ho ho ho ook aanwezig op de schaatsen.  

Kledingadvies: draag een kerstmuts of kersttrui 😉 o.i.d.

Schaatslessen & trainingen kerstvakantie 2016
Van woensdag 21 december t/m 1 januari heeft Schaatsschool Eleven kerstvakantie en zijn er geen lessen en trainingen. De 1e les start weer in het nieuwe jaar op maandag 2 januari.