VERVOLG LESSEN-TRAININGEN EN KERSTVAKANTIE 2018

Alle schaatsers van Schaatschool Eleven en Schaatsgroep Eleven zijn inmiddels al weer 10 weken bezig en we zijn weer in de feestmaand december beland. Houding, zijwaarts afzetten, videoopnamen, intervaltraining, techniekanalyses, trainingsschema’s etc. en veel schaatsplezier om de schaatstechniek beter en efficiënter onder de knie te krijgen. Wij geven als schaatstrainers iedereen een groot compliment hoe jullie allemaal ijverig en met vol enthousiasme en inzet elke les en training volgen en met succes! En daar zijn we nu al trots op!

De schaatsers die in de 1e of 2e week van oktober 2018 zijn begonnen en zich voor 10 lessen en trainingen hebben opgegeven kunnen aangeven of ze door willen met de schaatslessen of trainingen in december en in het nieuwe jaar 2019.

STUUR HIERVOOR EEN E-MAIL NAAR JACOB VAN DER PLOEG VIA INFO@SCHAATSSCHOOLELEVEN.NL

KERSTVAKANTIE 23 december t/m 1 januari 2019 

De schaatslessen en trainingen gaan nog 2 weken door. De kerstvakantie is van zondag 23 december t/m dinsdag 1 januari 2019. Vanaf woensdagmiddag 2 januari 2019 beginnen de schaatslessen en trainingen weer in het nieuwe jaar.

HEB JE VRAGEN OF WIL JE INFORMATIE? GEEF HET AAN BIJ DE LESSEN EN TRAININGEN OF STUUR EEN E-MAIL NAAR JACOB VAN DER PLOEG VIA INFO@SCHAATSSCHOOLELEVEN.NL