Win GRATIS schaatsclinic op woensdag 6 november met Elfstedenwinnaar 1997 Henk Angenent en voordelig seizoensarrangement!

De langstzittende Elfstedenwinnaar aller tijden Henk Angenent geeft i.s.m. Schaatsschool-groep Eleven op woensdagavond 6 november van 20.15 tot 21.15 uur in de Elfstedenhal Leeuwarden een GRATIS schaatsclinic voor 11 prijswinnaars! Met daarna vanaf 21.30 uur nog een gezellige nazit in het Elfstedenrestaurant waar 11 drankjes worden genuttigd samen met Henk Angenent.

Om deze 2 mooie schaatsprijzen te winnen moet je de volgende 3 vragen juist beantwoorden:

1. Noem 11 mannelijke Elfstedenwinnaars met hun eindtijd. De tocht van 1940 niet meegerekend. 

2. Noem 3 vrouwelijke Elfstedenwinnaressen met hun eindtijd.

3. Noem de 3 laatste voorzitters van Koninklijke Vereniging De Friesche Elfsteden

De 1e 11 inzendingen worden beloond met deze prachtige 2 Elfstedenprijzen en een zelf te kiezen voordelig seizoensarrangement 2019-2020. Je kunt jouw inzending mailen naar Jacob van der Ploeg via info@schaatsschooleleven.nl

Stuur je inzending zo snel mogelijk in voor maandag 4 november 2019!!

Deze Elfstedenactie en voordelig schaatsarrangement geldt alleen voor gevorderde schaatsers die nog niet bij Schaatsschool-groep Eleven trainingen hebben ingeschreven voor dit seizoen en die in het nieuwe schaatsseizoen 2019-2020 de schaatstrainingen willen volgen voor hem of haar persoonlijke doelstellingen. Trainingen voor het verbeteren en optimaliseren van de schaatstechniek, basissnelheid of duurvermogen voor het volbrengen van de 100 of 200 km op de Oostenrijkse Weissensee.  

We zien je inzending graag voor maandag 4 november tegemoet!