Start inschrijving schaatslessen & schaatstrainingen 2020-2021

Schaatsles-Schaatstraining-Friesland-Elfstedenhal-Leeuwarden-Schaatsschool-Schaatsgroep-Eleven

Vanaf maandag 5 oktober a.s. starten de schaatslessen & trainingen weer voor het nieuwe schaatsseizoen in de Elfstedenhal Leeuwarden. Gelukkig kunnen we weer genieten en met veel schaatsplezier veilig en op gepaste afstand schaatsen. Inmiddels hebben we de 1e inschrijvingen & aanmeldingen binnen. Schrijf je dus snel in en schaats met ons mee voor een betere schaatstechniek en schaatsniveau op een tijdstip(pen) wanneer het jou past.

Schrijf je in en kies jouw les- en trainingspakket

Schaatsschool-Friesland-schaatsles-kinderen- jeugd-schaatstraining-Leeuwarden3

Behaal jouw vaardigheidskaart met jeugdschaatsen
Voor de jeugd vanaf 6 jaar hebben wij de vernieuwde vaardigheidskaart ontwikkelt op meerdere niveau’s met een nieuw les- en leerplan. Door verschillende uitdagende oefeningen ga je elke week op de woensdagmiddag en/of zaterdagmiddag technische en fysieke vaardigheden leren met een oplopend niveau zoals schaatshouding en afzet, starten, glijden op 1 been, sprinten, bocht rijden, estafette een mini-marathon en nog veel meer leuke uitdagingen….

Schrijf je in voor het jeugdschaatsen