Inschrijving en start van het nieuwe schaatsseizoen 2022-2023

Techniektraining schaatsen jeugd seizoen 2022-2023

Terwijl de prachtige zomer van 2022 nog aan de gang is en ook voor sommigen de vakanties kunnen we gelukkig eind september weer genieten en met veel schaatsplezier schaatsen in de Elfstedenhal Leeuwarden. Vanaf maandag 26 september 2022 starten de schaatslessen & trainingen weer voor het nieuwe schaatsseizoen van Schaatsschool & Schaatsgroep Eleven.

Inschrijven en aanmelden seizoen 2022-2023

Ondanks de crisis hebben wij ons les- en trainingsgeld hetzelfde kunnen houden voor onze leden net zoals afgelopen seizoen. Ga dus snel naar ons schaatsaanbod 2022-2023 via https://schaatsschooleleven.nl/schaatsles-friesland-aanbod-lessen-trainingen/ en kijk welke dagen en tijdstippen jou het beste passen.

Inmiddels hebben we de 1e inschrijvingen & aanmeldingen alweer binnen. Schrijf je dus snel in via https://schaatsschooleleven.nl/aanmelden-schaatsles-friesland/ en schaats met ons mee voor een betere schaatstechniek en schaatsniveau op een tijdstip(pen) wanneer het jou past en wanneer jij het wil.

Inclusief intake en techniekpakket

Na je inschrijving gaan we aan de hand van een intakegesprek je persoonlijke doelstellingen formuleren en gaan we bezig met de methodische techniek & trainingsopbouw, de schaatstechniek verbeteren met veel persoonlijke aandacht en videoanalyses voor de vaardigheden en je schaatstechniek niveaus.

Inhoud lessen en trainingen

De inhoud van de lessen-trainingen bestaan uit gevarieerde en specifieke schaatstechniekles & training. Er wordt gewerkt in een periodisering en jaarplanning met verschillende trainings- en oefenvormen in een methodische opbouw zoals: schaatshouding op rechte eind en bocht, balans, afzet, overkomen, verzamelen en alle facetten van de bochtentechniek worden aangeleerd en verbeterd. Hierin zijn de belangrijke grondmotorische eigenschappen Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Snelheid en Kracht verwerkt en worden deze verbetert en geoptimaliseerd. Tussentijds wordt er aan de hand van een technische videopname en techniekanalyses geëvalueerd en monitoren wij jouw vooruitgang. Daarnaast ontvang je tips en trucs om je algemene fitheid en je gezondheid te verbeteren.

Behaal jouw vaardigheidskaart en verhoog je schaatsniveau met jeugdschaatsen   

Voor de jeugd vanaf 6 jaar hebben wij de vernieuwde vaardigheidskaart ontwikkelt op meerdere niveau’s met een uitdagend les- en leerplan. Door verschillende nieuwe oefeningen ga je elke week op de woensdagmiddag en/of zaterdagmiddag technische en fysieke vaardigheden leren met een oplopend niveau zoals schaatshouding, afzet, starten, glijden op 1 been, sprinten, bocht rijden, estafette een mini-marathon en nog veel meer leuke uitdagingen en activiteiten op het ijs.

Voor de oudere jeugd kun je nog meer je schaatsniveau verhogen door specifiekere start, snelheid- en techniektraining waardoor je vet cool en vet snel over de ijsbaan kan racen!

Schaats dit seizoen in functionele kleding van Schaatsschool Eleven  

Wij krijgen veel vragen over het bestellen van Schaatsschool Eleven kleding. Uiteraard is dit mogelijk om een schaatsjasje, schaatsbroek en muts of het gehele tenue & accessoires te bestellen. Wij kunnen samen met andere bestellingen van onze schaatsers van 5 bestellingen of meer deze functionele schaats- en fietskleding voor het komende seizoen vanaf half oktober 2022 leveren met een levertijd van 5 á 6 weken als je nu bestelt. Ook schaatssokken, handschoenen en diverse accessoires zijn leverbaar en nog veel meer met een goede kwaliteit bij onze kledingleverancier KALAS Sportswear.

Wil jij graag in een functioneel schaatsjack en schaatsbroek schaatsen met opdruk van Schaatsschool Eleven in het nieuwe seizoen?

Stuur dan snel een mail naar info@schaatschooleleven.nl  

Wij zien graag jou inschrijving tegemoet en we maken er weer een mooi en leerzaam schaatsseizoen van

 

Je bent van harte welkom!