Start & kick-off skeelerlessen-trainingen jeugd zaterdag 11 mei skeelerbaan Burgum!

Skeelerles-Skeelertraining-Inline skaten-Friesland-skeelerbaan-Burgum-Schaatsschool-Schaatsgroep-Eleven

Pak je kans om trainingen-lessen te volgen vol met leuke en leerzame uitdagende oefeningen! Samen willen wij graag jouw techniek verbeteren zodat jij lekker snel maar ook veilig over de baan kunt racen.

Daarom starten wij met de opening en kick-off van de skeelerlessen-trainingen voor de jeugd vanaf 7 t/m 12 jaar op zaterdagochtend 11 mei van 10:30-11:30 uur op de 400 meter skeelerbaan in Burgum.

Wil jij een gratis proefles-training?
Doe dan gezellig mee!Wil jij samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes veel skeelerplezier beleven met uitdagende lessen-trainingen? Schrijf je dan in voor de gratis proefles-training via https://schaatsschooleleven.nl/aanmelden-schaatsles…/ Iedereen is welkom.Voor meer informatie kun je bellen naar Jacob van der Ploeg via 06-30708751 of mailen naar info@schaatssschooleleven.nl

We heten jou van harte welkom!