AANMELDEN & INSCHRIJVEN VOORJAAR- EN ZOMERLESSEN-TRAININGEN 2024

Om deel te nemen aan onze skeelerlessen-trainingen, droogtrainingen en fietstrainingen in het komende voorjaar- en zomer 2024 kun je je via onderstaand inschrijfformulier aanmelden!

Als je onderstaand inschrijfformulier hebt ingevuld krijg je een bevestiging dat je bent ingeschreven. Daarna nemen we telefonisch en per e-mail contact met je op over welke dag(en) en tijdstip(pen) jij je hebt opgegeven of wilt opgeven in overleg en word je verder geïnformeerd over de gang van zaken die van belang zijn voor de start van jouw skeelerlessen-trainingen, droogtrainingen en fietstrainingen en de tarieven e.d. wanneer je aanwezig moet zijn.

Je ontvangt daarna van ons een aanmeld- en intakeformulier per e-mail. Je kunt altijd instromen voor elk niveau vanaf 7 jaar en ouder. Mocht het via het online inschrijfformulier niet lukken om in te schrijven dan kun je je te allen tijde inschrijven en aanmelden bij Jacob van der Ploeg via info@schaatsschooleleven.nl en geef je mobiele en/of vaste telefoonnummer in de e-mail door zodat wij snel telefonisch contact met jou kunnen opnemen. Wil je eerst een deskundig advies wat je het beste kunt volgen aan de hand van jouw wensen en eisen voordat je je gaat inschrijven? Stuur dan een e-mail naar info@schaatsschooleleven.nl en zet je mobiele en/of vaste telefoonnummer in de e-mail zodat wij snel telefonisch contact met jou kunnen opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Vanaf woensdagmiddag 24 september a.s. gaan we van start met het voorjaar-zomerseizoen 2024. Je kunt kiezen uit:
Skeelerlessen-trainingen – Small Group 4-10 personen vanaf 13 jaar en volwassenen skeelerbaan 400m Burgum
Skeelerlessen-trainingen Jeugd – Small Group 4-10 personen vanaf 7 t/m 12 jaar skeelerbaan 400m Burgum
Droogtraining vanaf 10 jaar en volwassenen Kleine Wielen Leeuwarden
Fietstraining vanaf 10 jaar en volwassenen Lokatie wordt nog bepaald in of rond Leeuwarden

Hierin staan persoonlijke aandacht en begeleiding centraal met les- en trainingsopbouw schema’s met de techniek- en trainingsdoelstellingen die jij wenst en aangeeft.
Door 2 videoanalyses van jou te maken tijdens de skeelerlessen en trainingen kunnen we goed jouw vorderingen volgen en waar nodig verbeteren.

Bekijk ons onderstaande aanbod met onze lessen en trainingen;

Skeelertrainingen skeelerbaan 400m Burgum
Dinsdagavond 20.30 – 21.30 uur
Vanaf 13 jaar en volwassenen – Trainer Jouke Douma

Woensdagmiddag 15.15 – 16.15 uur
Jeugd vanaf 7 jaar t/m 12 jaar – Trainer Nienke Stenekes

Donderdagavond 20.30 – 21.30 uur
Vanaf 13 jaar en volwassenen – Trainer Geert van der Ploeg

Vrijdagavond 19.00 – 20.00 uur
Vanaf 13 jaar en volwassenen – Trainer Geert van der Ploeg

Zaterdagochtend 10.30 – 11.30 uur
Jeugd vanaf 7 jaar t/m 12 jaar – Trainer Nienke Stenekes

Droogtrainingen Kleine Wielen Leeuwarden
Donderdagavond 19.00 uur – 20.00 uur
Vanaf 10 jaar en volwassenen – Trainer Robbin de Jager

Fietstrainingen Leeuwarden
Op dit moment zijn we bezig om op de dinsdagavond 19.00 uur – 20.00 uur vanaf 12 jaar en volwassenen fietstraining aan te bieden. Wij zijn nog met de juiste lokatie bezig. Zodra er nieuws is dan wordt dit bekend gemaakt – Trainer Robbin de Jager

Let op: De bovenstaande skeelerlessen-trainingen, droogtrainingen en fietstrainingen kunnen alleen doorgaan vanaf 4 personen of meer per groep.

Wij nodigen jou uit om snel te kijken om jouw uitdaging aan te gaan en vooral om jouw skeelertechniek en prestastieniveau naar een plezieriger en hoger plan te tillen als goede voorbereiding op het nieuwe schaatsseizoen 2024-2025.

Meld je snel aan en schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier. Geef je gewenste les & trainingspakket aan en op welke dag(en) en tijdstip(pen) je de lessen-trainingen wilt volgen in het vak Opmerkingen & medische bijzonderheden.

  Voornaam

  Tussenvoegsel

  Achternaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoon

  Mobiel

  Geb. datum

  E-Mail adres

  Gewenste les & training pakket

  Niveau

  Hoe heb je ons gevonden?

  Opmerkingen of medische bijzonderheden?

  Akkoord betaling via factuur Ja, ik ga akkoord met betaling via factuur