AANMELDEN & INSCHRIJVEN SEIZOEN 2023-2024

Om deel te nemen aan onze schaatslessen, groepstrainingen, Personal Training of clinics in het komende nieuwe seizoen 2023-2024 kun je je via onderstaand inschrijfformulier aanmelden!

Als je onderstaand inschrijfformulier hebt ingevuld krijg je een bevestiging dat je bent ingeschreven. Daarna nemen we telefonisch en per e-mail contact met je op over welke dag(en) en tijdstip(pen) jij je hebt opgegeven of wilt opgeven in overleg en word je verder geïnformeerd over de gang van zaken die van belang zijn voor de start van jouw schaatslessen, groepstrainingen. Personal Training of clinic en de tarieven e.d. wanneer je aanwezig moet zijn.

Je ontvangt daarna van ons een aanmeld- en intakeformulier per e-mail. Je kunt altijd instromen voor elk niveau vanaf 6 jaar en ouder. Mocht het via het online inschrijfformulier niet lukken om in te schrijven dan kun je je te allen tijde inschrijven en aanmelden bij Jacob van der Ploeg via info@schaatsschooleleven.nl en geef je mobiele en/of vaste telefoonnummer in de e-mail door zodat wij snel telefonisch contact met jou kunnen opnemen. Wil je eerst een deskundig advies wat je het beste kunt volgen aan de hand van jouw wensen en eisen voordat je je gaat inschrijven? Stuur dan een e-mail naar info@schaatsschooleleven.nl en zet je mobiele en/of vaste telefoonnummer in de e-mail zodat wij snel telefonisch contact met jou kunnen opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Vanaf maandag 25 september a.s. gaan we van start met het nieuwe schaatsseizoen 2023-2024. Je kunt deze winter kiezen uit:
Schaatslessen – Small Group 4-8 personen
Schaatstrainingen – Small Group 4-8 personen & Groepstrainingen 4-12 personen
Jeugdschaatsen – Small Group 4-8 personen
Personal Training 1 op 1 schaatsles-training

Hierin staan persoonlijke aandacht en begeleiding centraal met les- en trainingsopbouw schema’s met de techniek- en trainingsdoelstellingen die jij wenst en aangeeft.
Door 2 videoanalyses van jou te maken tijdens de lessen en trainingen kunnen we goed jouw vorderingen volgen en waar nodig verbeteren.

De inschrijvingen gaan snel maar er zijn nog veel plekken vrij. Bekijk ons onderstaande aanbod met onze schaatslessen en schaatstrainingen;

Vanaf 14 jaar en ouder
Maandagochtend 9.45-10.45 uur en 11.00 – 12.00 uur
Dinsdagavond 20.15-21.15 en 21.25-22.25 uur
Woensdagavond 20.15-21.15 en 21.25-22.25 uur
(Tijden zijn onder voorbehoud)

Jeugdschaatsen
Woensdagmiddag 15.25-16.25 uur vanaf 6 jaar
Zaterdagmiddag 12.00-13.00 uur vanaf 6 jaar
(Tijden zijn onder voorbehoud)
De bovenstaande schaatslessen en schaatstrainingen kunnen alleen doorgaan vanaf 4 personen of meer per groep.

Wij nodigen jou uit om snel te kijken om jouw uitdaging aan te gaan en vooral om jouw schaatstechniek en schaatsniveau naar een plezieriger en hoger plan te tillen.

Meld je snel aan en schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier. Geef je gewenste schaatsles & trainingspakket aan en op welke dag(en) en tijdstip(pen) je de schaatslessen of trainingen wilt volgen in het vak Opmerkingen & medische bijzonderheden.

  Voornaam

  Tussenvoegsel

  Achternaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoon

  Mobiel

  Geb. datum

  E-Mail adres

  Gewenste schaatsles & training pakket

  Niveau

  Hoe heb je ons gevonden?

  Opmerkingen of medische bijzonderheden?

  Akkoord betaling via factuur Ja, ik ga akkoord met betaling via factuur