BEHAAL JOUW JEUGDVAARDIGHEIDSKAART EN DIPLOMA

Schaatsles Friesland jeugd-Schaatsschool Eleven-LeeuwardenVoor de jeugd vanaf 6 jaar hebben wij met de schaatslessen de nieuwe jeugdvaardigheidskaart ontwikkelt op meerdere schaatsniveau’s. Door verschillende uitdagende oefeningen ga je elke week op de woensdagmiddag, zaterdagochtend en middag, technische vaardigheden leren voor een betere schaatstechniek met een oplopend niveau zoals schaatshouding en afzet, starten, glijden op 1 been, sprinten, bocht rijden, een mini-marathon en nog veel meer….

Schaatsschool Eleven -Jeugdschaatsen - Schaatslessen-1

Schaatsschool Eleven -Jeugdschaatsen - Schaatslessen-2

Er wordt gewerkt op verschillende niveau’s waarbij in het begin van de lessen niet zo zeer de snelheid centraal staat maar meer de vaardigheden zoals:

• Balans & stabiliteit
• Houding
• Starten & remmen
• Afzet
• Bocht

Deze vaardigheden zijn in de leeftijd vanaf 6 jaar enorm belangrijk om een goede coördinatie en techniek te ontwikkelen om uiteindelijk effectiever en vooral sneller te gaan schaatsen.

JEUGDSCHAATSEN LESSEN EN TRAININGEN VANAF 6 t/m 12 JAAR
De speciale les & trainingstijden zijn op de woensdagmiddag en zaterdagochtend/middag. Onderstaand de les & trainingstijden voor de jeugd:
Woensdagmiddag 13.30 – 14.30 uur en 15.00 – 16.00 uur.
Zaterdagochtend/middag: 11.00 – 12.00 uur en 12.00 – 13.00 uur
TARIEVEN
18 schaatslessen & trainingen 1x per week € 239,-
10 schaatslessen & trainingen 1x per week € 139,-
Trainers: Jacob van der Ploeg, Wietse de Boer en Nienke Stenekes
Groepen: Kleine groepen met 4-6 personen

Lijkt het jouw superleuk om met je broertje, zusje of vriendjes de Eleven jeugdvaardigheidskaart en schaatsdiploma te behalen op opbouwende niveau’s?

Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier of via info@schaatsschooleleven.nl voor onze jeugdlessen op de woensdagmiddag en zaterdagochtend- en middag of .

Schaatsles Friesland jeugd-Schaatsschool Eleven-Leeuwarden-1