Schaatsles-Schaatstraining-Friesland-Elfstedenhal-Leeuwarden-Schaatsschool-Eleven-Jeugdschaatsen2020-2021
SCHAATSEN IS VET
COOL EN superLEUK!
SCHAATSSEIZOEN 2024-2025

Small group lessen vanaf 6 jaar en ouder op verschillende niveaus met schaatsles door ervaren schaatstrainers

SCHRIJF JE NU IN!

BEHAAL JOUW JEUGDVAARDIGHEIDSPASPOORT EN SCHAATSDIPLOMA

Techniektraining schaatsen jeugd seizoen 2022-2023

Voor de jeugd vanaf 6 jaar hebben wij met de schaatslessen het nieuwe jeugdvaardigheidspaspoort ontwikkelt op meerdere schaatsniveau’s. Door verschillende uitdagende oefeningen ga je elke week op de woensdagmiddag en zaterdagmiddag technische vaardigheden leren voor een betere schaatstechniek met een oplopend niveau zoals schaatshouding en afzet, starten, glijden op 1 been, sprinten, bocht rijden, een mini-marathon en nog veel meer….

Techniektraining schaatsen jeugdlessen seizoen 2022-2023

Er wordt gewerkt op verschillende niveau’s waarbij in het begin van de lessen niet zo zeer de snelheid centraal staat maar meer de vaardigheden zoals:

• Balans & stabiliteit
• Houding
• Starten & remmen
• Afzet
• Bocht

Deze vaardigheden zijn in de leeftijd vanaf 6 jaar enorm belangrijk om een goede coördinatie en techniek te ontwikkelen om uiteindelijk effectiever en vooral sneller te gaan schaatsen.

schaatsschool-Friesland-schaatsles-kinderen-schaatstraining-Leeuwarden schaatsschool-Friesland-schaatsles-kinderen-schaatstraining-Leeuwarden1
schaatsschool-Friesland-schaatsles-kinderen-schaatstraining-Leeuwarden3 schaatsschool-Friesland-schaatsles-kinderen-schaatstraining-Leeuwarden3

JEUGDSCHAATSEN LESSEN EN TRAININGEN VANAF 6 t/m 12 JAAR
De speciale les & trainingstijden zijn op de woensdagmiddag en zaterdagmiddag. Onderstaand de les & trainingstijden voor de jeugd:
Woensdagmiddag 15.25 – 16.25 uur.
Zaterdagmiddag: 12.00 – 13.00 uur

TARIEVEN
18 schaatslessen & trainingen 1x per week € 249,-
10 schaatslessen & trainingen 1x per week € 149,-
Trainers: Jacob van der Ploeg, Jouke Douma, Nynke Boonstra, Gina Holman, Robbin de Jager
Groepen: Kleine groepen met 5-8 personen

Lijkt het jouw superleuk om met je broertje, zusje of vriendjes de Schaatsschool Eleven jeugdvaardigheidspaspoort en schaatsdiploma te behalen op opbouwende niveau’s?

Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier of via info@schaatsschooleleven.nl voor onze jeugdlessen op de woensdagmiddag en zaterdagochtend- en middag of .