Schaatsles-Schaatstraining-Friesland-Elfstedenhal-Leeuwarden-Schaatsschool-Eleven-Jeugdschaatsen2020-2021
SCHAATSEN IS VET
COOL EN LEUK!
SCHAATSSEIZOEN 2021-2022

Small group lessen vanaf 11 jaar en ouder of Personal Training door ervaren schaatstrainers

SCHRIJF JE NU IN!

BEHAAL JOUW JEUGDVAARDIGHEIDSPASPOORT EN SCHAATSDIPLOMA

schaatsschool-friesland-schaatslessen-schaatstrainingen-leeuwarden-4

Voor de jeugd vanaf 6 jaar hebben wij met de schaatslessen het nieuwe jeugdvaardigheidspaspoort ontwikkelt op meerdere schaatsniveau’s. Door verschillende uitdagende oefeningen ga je elke week op de woensdagmiddag, zaterdagochtend en middag, technische vaardigheden leren voor een betere schaatstechniek met een oplopend niveau zoals schaatshouding en afzet, starten, glijden op 1 been, sprinten, bocht rijden, een mini-marathon en nog veel meer….

schaatsschool-friesland-schaatslessen-schaatstrainingen-leeuwarden

Er wordt gewerkt op verschillende niveau’s waarbij in het begin van de lessen niet zo zeer de snelheid centraal staat maar meer de vaardigheden zoals:

• Balans & stabiliteit
• Houding
• Starten & remmen
• Afzet
• Bocht

Deze vaardigheden zijn in de leeftijd vanaf 6 jaar enorm belangrijk om een goede coördinatie en techniek te ontwikkelen om uiteindelijk effectiever en vooral sneller te gaan schaatsen.

schaatsschool-Friesland-schaatsles-kinderen-schaatstraining-Leeuwarden schaatsschool-Friesland-schaatsles-kinderen-schaatstraining-Leeuwarden1
schaatsschool-Friesland-schaatsles-kinderen-schaatstraining-Leeuwarden3 schaatsschool-Friesland-schaatsles-kinderen-schaatstraining-Leeuwarden3

JEUGDSCHAATSEN LESSEN EN TRAININGEN VANAF 6 t/m 12 JAAR
De speciale les & trainingstijden zijn op de woensdagmiddag en zaterdagochtend/middag. Onderstaand de les & trainingstijden voor de jeugd:
Woensdagmiddag 13.30 – 14.30 uur en 15.00 – 16.00 uur.
Zaterdagochtend/middag: 11.00 – 12.00 uur en 12.00 – 13.00 uur
TARIEVEN
18 schaatslessen & trainingen 1x per week € 239,-
10 schaatslessen & trainingen 1x per week € 139,-
Trainers: Jacob van der Ploeg, Gina Holman, Nynke Boonstra en Wietse de Boer
Groepen: Kleine groepen met 4-6 personen

Lijkt het jouw superleuk om met je broertje, zusje of vriendjes de Eleven jeugdvaardigheidspaspoort en schaatsdiploma te behalen op opbouwende niveau’s?

Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier of via info@schaatsschooleleven.nl voor onze jeugdlessen op de woensdagmiddag en zaterdagochtend- en middag of .