MISSIE

Schaatsschool & Schaatsgroep Eleven staat midden in de samenleving en vind schaatsen, sporten en bewegen voor jong en oud zeer belangrijk. We voelen ons verantwoordelijk om hier een belangrijke bijdrage aan te leveren ten opzichte van de maatschappij. Wij richten ons op elke leeftijd van recreant tot wedstrijdschaatser op zijn of haar gewenst niveau.

Alle facetten van de schaatstechniek- en schaatstraining komen aan bod voor recreant en beginner tot gevorderd en wedstrijdschaatser. Wij fungeren als doorgeefluik in het ontdekken van nieuw schaatstalent in de regio Fryslân naar de verschillende schaatsverenigingen en deze voor het schaatsen te enthousiasmeren en tot ontplooiing te laten komen vanaf de jeugd vanaf 7 jaar naar de wedstrijdsport.


VISIE
Schaatsschool & Schaatsgroep Eleven is er voor elke doelgroep en voor elke leeftijd. De kwaliteit en variatie van de specifieke techniektraining en fysieke schaatstraining staat daarbij centraal. De instap is laag en kan uitgebreid worden naar een gewenst schaatsniveau van recreant tot vergevorderd schaatser of wedstrijdschaatser langebaan. Onder leiding van gekwalificeerde KNSB trainers- en instructeurs kun je jouw techniek en grondmotorische eigenschappen verbeteren en optimaliseren. Schaatsen stimuleert, activeert en beleeft. Men doet aan gezonde lichaamsbeweging, raakt aktief en beleeft het plezier in de schaatssport.