Doe gratis mee aan de Eleven Skeelertocht 27 juli skeelerbaan Burgum

Skeelerles-skeelertraining-Jeugd-Kinderen-Schaatsles-Schaatstraining-Elfstedenhal-Leeuwarden-Schaatsschool-Schaatsgroep-Eleven.jpg
Zaterdagochtend 27 juli 10.30 uur wordt er begonnen ter introductie met een korte gratis proefles met leerzame en speelse oefeningen om daarna de Eleven skeelertocht voor kinderen vanaf 7 jaar t/m 12 jaar. Zij skeeleren 11 rondjes, waarbij na iedere ronde een virtuele Elfsteden 1️⃣1️⃣ wordt aangedaan en de controlekaart wordt geknipt. Tussentijds kan gepauzeerd worden met een drankje of een versnapering. Na afloop krijgen alle kinderen een echte medaille. Deelname is gratis en een gecertificeerde helm is verplicht!
Heb jij zin om het skeeleren te leren of te verbeteren, en wil jij ook over de skeelerbaan Burgum de Elfsteden bedwingen? Dan ben je van harte welkom!
Voorinschrijving
Ofschoon deelname aan deze skeelertocht gratis is, is voorinschrijven gewenst. Voorinschrijven kan via het formulier https://schaatsschooleleven.nl/aanmelden-schaatsles…/ en kies dan voor 1x Gratis proefles-training kennismaking tips en trucs.