LEUKE EN LEERZAME CLINICS
VOOR BEDRIJVEN & GROEPEN

Wil jij ook de schaatstechniek samen met je collega's, vrienden of familie onder de knie krijgen met een leuke leerzame clinic? Schaats dan met ons mee. Wil je doorgaan? Volg dan daarna onze schaatslessen of groepstrainingen

reserveer hier!
SAMEN SCHAATSEN MET JE COLLEGA'S , VRIENDEN OF FAMILIE

CLINIC VOOR JOUW BEDRIJF BELANGRIJK VOOR GOEDE WERKSFEER

Voor jouw bedrijf of onderneming is het belangrijk dat je gezonde werknemers in de gelederen hebt die jouw bedrijf gezond maken en gezond houden. Schaatsschool Eleven stimuleert, activeert en beleeft via schaatsclinics die actief en verfrissend zijn voor het personeel.

Doelstellingen voor de onderneming of nieuwe competenties of thema’s binnen een afdeling kunnen via een schaatsclinic geleerd en gestimuleerd worden. Door middel van een aktieve en stimulerende omgeving en te bewegen kun je nieuwe impulsen bij het personeel bereiken puur doordat men actief bezig is.


CLINIC VOOR GROEPEN
Je kunt uiteraard ook gewoon als groep clinics volgen om de schaatstechniek onder deskundige begeleiding van gediplomeerde KNSB trainers aan te leren c.q. te verbeteren en het personeel, je vrienden of familie de mogelijkheid bieden om lekker te ontspannen en te schaatsen.


WIL JIJ EEN LEUKE SCHAATSCLINIC?

Neem dan contact op met Jacob van der Ploeg via info@schaatsschooleleven.nl