Schaatsschool-Personal Training-Friesland-Leeuwarden-schaatsles-schaatstraining-2
MEER PERSOONLIJKE
AANDACHT 1 OP 1?

Geef je op voor Personal Training om sneller met jouw eigen schaatstrainer de techniek aan te leren met tips & trucs!

SCHRIJF JE NU IN!

PERSONAL TRAINING 1 OP 1 VOOR JOUW DOELSTELLINGEN!

Wil jij dat je schaatstechniek, je conditie, je kracht verbetert en je lijf optimaal fit en soepel wordt?
Dan is Personal Training of Small Group Training echt iets voor jou!
Investeer dan in jezelf!


WAAROM PERSONAL TRAINING
Allereerst voor jezelf! Schaatsen is vooral een technische sport. Het is daarom wel belangrijk om te weten waarom je bijvoorbeeld een bepaalde oefening of training doet. Pas dan kun je je 100% inzetten en gemotiveerd raken en blijven. Bovendien is het nooit te laat om te leren, maar ook vooral te leren waar je grenzen liggen, je kunt vaak veel meer dan je denkt. Wij willen mensen ook allereerst bijbrengen dat ze sporten en specifiek schaatsen moeten kunnen begrijpen en moeten kunnen beleven en het met plezier beoefenen. In onze ogen kun je dan pas de lat steeds hoger leggen, zowel fysiek als mentaal.


HOE WERKT PERSONAL TRAINING
Eigenlijk is Personal Training heel flexibel en bijna alles is mogelijk! De schaatser of sporter heeft besloten meer uit zichzelf te willen halen voor een betere schaatstechniek, meer bassissnelheid ontwikkelen en voor bijvoorbeeld de 100 km of de alternatieve Elfstedentocht 200 km op de Weissensee of in Zweden te trainen of efficiënter met meer plezier jou rondjes te schaatsen als hoofddoelstelling. Samen gaan we via een intakegesprek bekijken wat de doelstellingen zijn, en in wat voor tijdsbestek dit te realiseren is. Als je het eens bent met de gemaakte afspraken rondom jouw persoonlijke pakket kunnen de PT trainingen 1 op 1 of Small Group Trainingen 1 op 2 worden ingepland en kun je beginnen om het beste uit jezelf te halen!


MEER PERSOONLIJKE AANDACHT EN SNEL EN BLIJVEND RESULTAAT

Na de intake krijg je minimaal 5 of meer PT trainingen met volledige persoonlijke aandacht voor een optimaal resultaat. Alle lessen en trainingen zijn afgestemd op jouw doelstelling! Hierbij wordt een trainingsplanning gemaakt en wordt er via een specifieke leermethode en trainingsschema gewerkt en gaan we samen aan de slag. Door jouw persoonlijke grondmotorische eigenschappen te verbeteren en video opnamen te maken voor je persoonlijke techniekanalyses kom je tot een beter en sneller resultaat. De Personal Trainingen worden gegeven door verschillende schaatstrainers. Met de kennis en ervaring als ex-topsporter en wedstrijdschaatser kunnen wij voor iedere schaatser en sporter persoonlijke motivering, begeleiding & coaching bieden.

5 OF MEER PERSONAL TRAININGEN 1 op 1
Wil je vanaf 5 schaatstrainingen met persoonlijke begeleiding 1 op 1, een persoonlijk trainingsschema met jaarplan voor jouw doelstelling in verschillende pakketten van 5, 8 of meerdere lessen & trainingen volgen, dan kan dat!
Op de vaste avonden zoals boven vermeld of op een tijdstip overdag wanneer jij dat wenst kun je in overleg met
Jacob van der Ploeg dit afstemmen. Trainingstijden worden met sporter afgestemd in overleg.
Personal training is vanaf € 45,- per uur en voor 5 PT trainingen € 215,-. Voor meer PT trainingen in overleg.
Trainers: Jacob van der Ploeg, Jouke Douma, Nienke Stenekes, Cas de Graaf, Erna de Vries en Wietse de Boer
Meer Personal Training pakketten en voor maximaal 2 personen met voordeelkorting op aanvraag.

Alle tarieven zijn exclusief entree. Als je bijvoorbeeld een 11-rittenkaart of een seizoensabonnement neemt t/m 17 jaar of vanaf 18 jaar bij de kassa van de Elfstedenhal dan ben je een stuk voordeliger uit en kun je ook naast onze lessen & trainingen lekker schaatsen en je techniek goed bijschaven tijdens de recreatieve openingstijden.
Bekijk de tarieven Elfstedenhal.


GA JIJ DE UITDAGING MET JEZELF AAN?

Schrijf je in via Inschrijven of neem dan contact op met Jacob van der Ploeg via info@schaatsschooleleven.nl