GESLAAGDE KERST ELEVEN TOCHT 18 DECEMBER

Op maandag 18 december hebben we weer onze jaarlijkse Kerst Eleven tocht gehouden met leuke technische (kerst) opdrachten die de moeite waard zijn voor alle schaatsers van Schaatsschool Eleven. Er was een mooie opkomst en de leuke opdrachten die door Nienke, Wietse en Jacob in 3 groepen werden gegeven bracht veel hilariteit en humor met zich mee. Ook de introducés die de meeste schaatsers hadden meegenomen hadden een leuke kennismaking met onze schaatsschool en hebben veel bijgeleerd met ‘tips and trics’ en de basisbeginselen van de schaatstechniek.

Hieronder een impressie van deze Kerst Eleven tocht.

Schaatslessen Friesland Elfstdenhal Leeuwarden

Schaatslessen Friesland Leeuwarden

Schaatslessen Friesland Elfstdenhal Leeuwarden

 

 

Schaatsles Elfstedenhal Leeuwarden