Geslaagde Elfstedenactie met schaatsclinic Elfstedenwinnaar 1997 Henk Angenent!

Met de 11 prijswinnaars van de Elfstedenactie van Schaatsschool-groep Eleven hebben we woensdagavond 6 november een mooie en geslaagde schaatsclinic beleeft van Elfstedenwinnaar 1997 Henk Angenent.

Met een mooi welkom door Jacob van der Ploeg verwelkomden we de prijswinnaars en Henk in de Elfstedenhal. Daarna werden de grootste successen belicht die Henk Angenent als marathonschaatser met de grootse overwinning uit zijn carriére, het winnen van de tot nu toe laatste Elfstedentocht heeft beleefd, de vele overwinningen op natuurijs en kunstijs maar ook als langebaanschaatser als Nederlands kampioen op de 10 km. De ervaring en expertise als schaatstrainer-coach bij zijn eigen marathonteam en als schaatser vertelde hij openhartig aan de prijswinnaars voordat we het ijs op gingen voor de schaatsclinic.
    
De belangrijkste basisoefeningen en technieken werden daarin door Henk behandeld met veel nuttige tips en trucs op een duidelijke en heldere uitleg en visie. Na veel schaatsplezier werd de avond afgesloten met een hapje & drankje in het Elfstedenrestaurant met vragen aan Henk en ook met de mooie ervaringen en belevenissen uit de succesvolle schaatscarriëre van de winnaar van de laatste Elfstedentocht 1997!

Wil jij ook de schaatstechniek onder de knie krijgen? Schaats dan met ons mee en geef je op via info@schaatsschooleleven.nl