Inschrijving & aanmelding schaatslessen & trainingen seizoen 2021-2022

Schaatsles-Schaatstraining-Friesland-Elfstedenhal-Leeuwarden-Schaatsschool-Eleven-Jeugdschaatsen2020-2021

Na een prachtige winter in februari 2021 waar we eindelijk weer eens konden genieten van het schaatsen op natuurijs op sloten, meren en plassen, kunnen we gelukkig weer genieten en met veel schaatsplezier schaatsen in de Elfstedenhal Leeuwarden. Het is nog zomer maar vanaf maandag 4 oktober 2021 starten de schaatslessen & trainingen weer voor het nieuwe schaatsseizoen van Schaatsschool & Schaatsgroep Eleven.

Inmiddels hebben we de 1e inschrijvingen & aanmeldingen alweer binnen. Schrijf je dus snel in en schaats met ons mee voor een betere schaatstechniek en schaatsniveau op een tijdstip(pen) wanneer het jou past en wanneer jij het wil.

Schrijf je in via ons inschrijfformulier en kies jouw les- en trainingspakket