Prijswinnaars bekend 5 GRATIS schaatslessen & schaatstrainingen aktie Bouwvakfestival sport & spel

Schaatstraining - schaatsles - personal training schaatsen - Elfstedenhal Leeuwarden seizoen 2023-2024

Vandaag zijn de 2 prijswinnaars bekend gemaakt van 5 GRATIS schaatslessen & trainingen die tijdens het 1e bouwvakfestival in Damwâld van afgelopen zaterdag 15 juli bemachtigd konden worden door deel te nemen aan de droogtrainingsclinics en de schaatsplankclinics van @schaatsschool.groep.el. De winnaars zijn Thyme Basteleur en Jildert Prins. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs om vanaf de laatste week van september t/m oktober de 5 gratis lessen/trainingen te volgen voor de jeugd in het nieuwe komende schaatsseizoen.

Wil jij ook je schaatstechniek verbeteren of jou schaatsniveau naar een hoger plan schaatsen? Schrijf je dan in voor het nieuwe seizoen via https://schaatsschooleleven.nl/aanmelden-schaatsles-friesland/