Inschrijving & aanmelding schaatslessen & trainingen seizoen 2023-2024

Schaatsles-Schaatstraining-Friesland-Elfstedenhal-Leeuwarden-Schaatsschool-Eleven-Inschrijven-2023-2024

We genieten nog heerlijk van de zomer en sommigen hebben nog lekker vakantie maar eind september kunnen en mogen we weer met veel schaatsplezier schaatsen in de Elfstedenhal Leeuwarden. Vanaf maandag 25 september 2023 starten de schaatslessen & trainingen weer voor het nieuwe schaatsseizoen van Schaatsschool & Schaatsgroep Eleven.

Bekijk dus snel ons schaatsaanbod 2023-2024 en kijk welke dagen en tijdstippen jou het beste passen.

Inmiddels hebben we al vele inschrijvingen & aanmeldingen binnen. Schrijf je dus snel in voor 10 of 18 schaatslessen of groepstrainingen en schaats met ons mee voor een betere schaatstechniek en schaatsniveau en maak voor jezelf jouw uitdagingen waar door realistische doelen te stellen.

Wil jij ook je schaatstechniek verbeteren of jou schaatsniveau naar een hoger plan schaatsen? Schrijf je dan in voor het nieuwe seizoen via https://schaatsschooleleven.nl/aanmelden-schaatsles-friesland/